foto

Cynthia Watros

  • nar. 2.9.1968 (50 let)
    Lake Orion, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Cynthia Watros se narodila 2.9. v roce 1968 v Lake Orion, Michigan, USA. Jejím ocem byl elektrikář a matka pracovala jako sekretářka v právnické firmě. V letech dospívání Cynthia vážně onemocněla na onemocnění oslabující imunitu. Po letech léčení a docházení na chemoterapii a ukončení střední školy zaměřené na herectví se dala na hereckou dráhu. První roli získala v muzikálu Auntie Mame, která nastartovala i její filmovou kariéru.

Její premiéra přišla v seriálu GUIDING LIGHT, kde vydržela hrát několik let. Po jejím odchodu z Guiding Light byla obsazena do role manželky titulní postavy temného sitcomu s názvem TITUS. Během natáčení také otěhotněla a nakonec porodila dvojčata. Poté se už její herecká kariéra naplno rozjela a vystupovala v řadě dalších televizních seriálů. Nejvíce se zviditelnila rolí Libby v seriálu ZTRACENI.

Petr "O.Peta" Ondrášek

Herecká filmografie

Filmy

2017 Destruction: Los Angeles
2016 Special Unit
2015 Obchod s nevinností
2014 Blood and Circumstance
2013 Park City
2012 A Smile as Big as the Moon (TV film)
Elektrické děti
Smrtelná spravedlnost (TV film)
2010 Lost: The Final Journey (TV film)
Mars
2009 Calvin Marshall
2008 Americká gangsterka
2007 Anděl spravedlnosti (TV film)
Náš přítel Frank
Rich Inner Life of Penelope Cloud, The (TV film)
2006 Lost: Reckoning (TV film)
Lost: Revelation (TV film)
2005 Washington Street (TV film)
2004 Duane Incarnate
2002 P.S. Your Cat Is Dead
2001 Yellow Bird
2000 Milosrdné ulice
1999 Blink of an Eye
1997 Jeho a její
1995 Café Society

TV seriály

2016 Noční směna (TV seriál)
Three-Two-One (S03E04)
2015 Finding Carter (TV seriál)
Atonement (S02E24)
The Sheltering Sky (S02E23)
The Corrections (S02E22)
další epizody (24)
2014 Finding Carter (TV seriál)
One Hour Photo (S01E12)
The Long Goodbye (S01E11)
Love Story (S01E10)
další epizody (12)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Otázka významu (S04E17)
2012 Video Game High School (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Na volném moři (S03E03)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Naše klidné království (S07E09)
Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
Huga má každý rád (S06E12)
2009 Super drbna (TV seriál)
Holky z valley (S02E24)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vraždy na zakázku (S05E03)
Griffinovi (TV seriál)
Každá legrace něco stojí (S07E07)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Seznamte se s Kevinem Johnsonem (S04E08)
2007 Pearsonovi (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Obrana a útok (S07E08)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Žij s námi, sám zemřeš (S02E23)
Otazník (S02E21)
Dva na cestě (S02E20)
další epizody (10)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Co udělala Kate (S02E09)
Střet (S02E08)
Těch druhých 48 dní (S02E07)
další epizody (7)
2004 Dr. House (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
1998 The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace