foto

Lee Madden

  • nar. 6.3.1927
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 9.4.2009 (82 let)
    Camarillo, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Ghost Fever
1978 Night Creature
1975 The Manhandlers
1971 The Night God Screamed
1970 Anděl puštěný z řetězu
1969 Hell's Angels '69
1967 1999 A.D.

TV seriály

1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky