foto

Christian Bowman

  • nar. 11.3.1975 (44 let)
    Harrisburg, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Overcome
2012 Enemy of the Mind

TV seriály

2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Umění dohody (S03E13)
Peklo nebo utonutí (S03E12)
Spodem ven (S03E11)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Exodus, část první (S01E23)
Návrat domů (S01E15)
Zvláštní vlohy (S01E14)
další epizody (4)
2004 North Shore (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Každý správný kovboj má problémy s tátou (S01E11)
Cizí výchova (S01E10)
Samotářka (S01E09)
další epizody (6)
2001 24 hodin (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Overcome

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Overcome

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace