foto

Roger Bart

  • nar. 29.9.1962 (58 let)
    Norwalk, Connecticut, USA

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bayou Tales
2018 Ghost Light
2017 Speech & Debate
2016 Internet Famous
2015 Molly
Trumbo
2014 Dokonalý KLUK (TV film)
2013 April Apocalypse
Frajeři ve Vegas
2012 A Green Story
Amputace
Freaky Deaky
Smiley
2009 Ctihodný občan
2008 Půlnoční vlak
Spy School
Zahulíme, uvidíme 2
2007 Americký gangster
Hostel II
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
2005 Producenti
2004 Stepfordské paničky
2001 Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
1997 Herkules

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Daylight (S02E13)
Gumboot Becky (S02E12)
Clapback (S02E11)
další epizody (21)
Dobrý boj (TV seriál)
The One Where Kurt Saves Diane (S03E08)
2018 Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Austere Academy: Part 2 (S02E02)
The Austere Academy: Part 1 (S02E01)
Quantico (TV seriál)
Bullet Train (S03E07)
2017 Exprezident Graves (TV seriál)
Spark Meet Gasoline (S02E10)
All the King's Horses (S02E07)
The Opposite of People (S02E03)
další epizody (5)
No Tomorrow (TV seriál)
No Time Like the Present (E12)
Grace a Frankie (TV seriál)
Znamení (S03E13)
Muzikál (S03E12)
Druhý vibrátor (S03E11)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 5 (S05E05)
Epizoda 4 (S05E04)
další epizody (5)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Not Giants But Windmills (S01E10)
Through a Glass Gravely (S01E09)
TV Is the Shepard (S01E08)
další epizody (6)
No Tomorrow (TV seriál)
No You Say It First (E07)
Code Black (TV seriál)
What Lies Beneath (S02E07)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Chainsaw (S01E03)
Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Supercalifragilisticjuliefriggingandrews (S01E07)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
All About That Paper (S02E04)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 5 (S04E05)
Pomsta (TV seriál)
Plea (S04E22)
Aftermath (S04E21)
Burn (S04E20)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Valentýn 4: Sestra v akci (S06E14)
2014 Epizody (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (4)
Pomsta (TV seriál)
Blood (S03E18)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vesuv (S09E19)
Východ slunce (S09E17)
Jak vaše matka poznala mě (S09E16)
2013 Pomsta (TV seriál)
Victory (S02E17)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Tries Desperately to Win an Award (S09E03)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Maják (S09E08)
Prokletí rodu Stinsonů (S09E02)
2012 Politická hra (TV seriál)
Resignation Day (E06)
16 Hours (E05)
Lost Boys (E04)
další epizody (6)
Prozíravost (TV seriál)
Posel (S01E05)
Grimm (TV seriál)
Big Feet (S01E21)
Pomsta (TV seriál)
Iluze (S02E06)
Odpuštění (S02E05)
Odkaz (S01E20)
další epizody (5)
Nouzové přistání (TV seriál)
Some Like it Hot (S03E21)
Claus, Tails & High-Pitched Males: Birthdates 3 (S03E17)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Měla vlasy samou loknu (S12E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Twenty-Five Acts (S14E03)
2011 Událost (TV seriál)
Arrival (E22)
The Beginning of the End (E21)
One Will Live, One Will Die (E20)
další epizody (9)
Médium (TV seriál)
Me Without You (S07E13)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Téměř dokonalý plán (S09E01)
Všichni padnou (S08E24)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Škrty (S03E17)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Eye and the Prime Object (E03)
The Key and the Clock (E01)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vzpomínky 2/2 (S02E24)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
Odvrácená strana (S02E07)
další epizody (14)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closure (S01E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Surrender Dorothy (S10E19)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2007 Hostel Part II: The Next Level

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2005 Martha (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)