foto

Olive Carey

  • nar. 31.1.1896
    New York City, New York, USA
  • zem. 13.3.1988 (92 let)
    Carpinteria, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Billy the Kid versus Dracula
1961 Dva jeli spolu
1960 Alamo
1957 Křídla orlů
Letící šíp
Noční přepadení
Přestřelka u ohrady O.K.
1956 Pillars of the Sky
Stopaři
1955 I Died a Thousand Times
The Cobweb
1954 Rogue Cop
1953 Affair with a Stranger
1952 Face to Face
Omlazovací prostředek
1951 On Dangerous Ground
The Whip Hand
1935 Princezna inkognito
1932 Border Devils
1931 The Vanishing Legion
Trader Horn
1916 Across the Rio Grande
Devil's Own, The
For the Love of a Girl
Knight of the Range, A
Love's Lariat
Stampede in the Night
The Committee on Credentials
The Night Riders
The Passing of Hell's Crown
The Yellow Pawn
Wedding Guest, The
Woman's Eyes, A
1915 A Captain of Villainy
Dr. Mason's Temptation
In the Grasp of the Law
Just Jim
Little Mr. Fixer
Manna
Nature's Triumph
Such Is Life
The Frame-Up
The Millionaire Paupers
The Source of Happiness
To Redeem an Oath
When the Gods Played a Badger Game
When the Spider Tore Loose
1914 Tess of the Storm Country
The Decision
The Inner Conscience
1913 The Perfidy of Mary
The Sorrowful Shore
1912 The Vintage of Fate

TV seriály

1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Mr. Adams and Eve (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
1955 Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Willy (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Red Ryder (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1913 Just Kids

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace