foto

Richard Bianchi

  • nar. 1928
    Somerville, Massachusetts, USA
  • zem. 30.6.2012
    Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1990 Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
1989 Kojak: Ariana (TV film)
1986 Adam: His Song Continues (TV film)
1982 Zrozena jen ke kráse (TV film)

TV seriály

2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Access Nation (S12E15)
DR 1-102 (S12E13)
Undercovered (S12E12)
další epizody (4)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsměch (S03E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Judge Dread (S11E23)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Standoff (S11E04)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Punk (S09E08)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Aftershock (S06E23)
Homesick (S06E22)
Pro Se (S06E21)
další epizody (13)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Angel (S06E08)
Humiliation (S06E07)
Savages (S06E03)
další epizody (15)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Scoundrels (S05E09)
Precious (S05E07)
Competence (S05E06)
další epizody (19)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (S04E10)
Born Bad (S04E09)
American Dream (S04E08)
další epizody (12)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Helpless (S03E06)
Wedded Bliss (S03E05)
Forgiveness (S03E03)
další epizody (14)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
Heaven (S02E10)
Renunciation (S02E09)
další epizody (22)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
Prisoner of Love (S01E10)
Indifference (S01E09)
další epizody (11)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace