foto

Mark Winemaker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2006 Po stopách 11. září (TV film)
2005 Příběh Donalda Trumpa (TV film)
2004 Nepříčetnost (TV film)
2003 Beautiful Girl (TV film)
Pomsta je sladká (TV film)
Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku (TV film)
2002 RFK (TV film)
Stroj rajské pohody (TV film)
2001 Nebezpečné dluhy (TV film)
Přístav (TV film)
2000 Harryho případ (TV film)
Kytička pro Algernona (TV film)
1999 Nikdy na mne nezapomeňte (TV film)
1998 Jeho osobní strážce (TV film)

TV seriály

2018 Kravaťáci (TV seriál)
Revenue Per Square Foot (S08E04)
Promises, Promises (S08E03)
Pecking Order (S08E02)
další epizody (4)
2011 Skladiště 13 (TV seriál)
Stíny (S03E09)
Čtyřicáté patro (S03E08)
Čas minulý (S03E07)
další epizody (7)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Nový začátek (S02E12)
Skladiště 2 (S02E11)
Zpátky v čase (S02E10)
další epizody (11)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Náprstek (S01E12)
Zápisník (S01E11)
Havárie (S01E10)
další epizody (11)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
1999 Cover Me (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky