foto

Hugues Faustin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Brotherly Love
2014 Freedom

TV seriály

2016 Luke Cage (TV seriál)
Code of the Streets (S01E02)
Moment of Truth (S01E01)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Rodinná záležitost (S02E04)
Lovci zločinců (TV seriál)
Dohazovač (S04E03)
2013 Černá listina (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace