foto

Shirley Prestia

  • nar. 18.8.1947
    New Orleans, Louisiana, USA
  • zem. 6.10.2011 (64 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Memron (TV film)
2003 Rent Control (TV film)
2002 Mackenheim
2001 Láska plná omylů
2000 Po čem ženy touží
1997 Nechte to na Beaverovi
Vrtěti psem
1995 Mutant
1994 Vražda v Beverly Hills (TV film)
1992 Hoffa
Mrazivá vášeň
Otec, syn a milenka (TV film)
Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
1991 Návod na vraždu
1986 Hollywood Zap
1983 Adams House (TV film)
1982 Pandemonium
1976 How to Break Up a Happy Divorce (TV film)

TV seriály

2005 Jake in Progress (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Car Salesman (S02E01)
Čarodějky (TV seriál)
Zápas s démony (S03E12)
Ally McBealová (TV seriál)
Svatba (S04E23)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Finally! (S05E22)
Sabrina's Got Spirit (S05E21)
2000 Cursed (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Volby (S02E02)
Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (3. část) (S08E27)
Zachraňte železářství (S08E21)
1997 Advokáti (TV seriál)
Alright Already (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
The Tony Danza Show (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Problémy v komunikaci (S06E19)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Shadow Dancing (S03E21)
Kutil Tim (TV seriál)
Jill a její sestry (S06E08)
Obavy z budoucnosti (S06E02)
Když Harry potkal Dolores (S05E18)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Sveřepý pohled (S05E07)
První pokušení Tima (S05E02)
1994 Hardball (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Almost Home (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Výlet do prehistorie (S02E07)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Brooklyn Bridge (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
The Fanelli Boys (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Šmírák (S03E22)
Alf (TV seriál)
Večírek (S04E13)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Bare Essence (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)

TV pořady

1990 On the Television (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace