foto

Heinz-Werner Pätzold

  • nar. 4.9.1919
    Glogau, Polsko
  • zem. 11.10.1989 (70 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Der arme Reiche, Hubert B. (TV film)
1967 Gefrorenen Blitze, Die
1966 Kein Platz für Gereke (TV film)
Trick 17 B (TV film)
Truthahn-Story (TV film)
1965 Der Teufelsschüler (TV film)
Die Mutter und das Schweigen (TV film)
Fräulein Reisebüro (TV film)
1964 Verflixte Bande (TV film)
Zu viele Kreuze (TV film)
1962 Die Entlassung (TV film)
Wenn ein Marquis schon Pläne macht (TV film)
1961 Blaulicht - Antiquitäten (TV film)
Der Meisterboxer (TV film)
Premiere im Admiralspalast (TV film)
Weekend im Paradies (TV film)
1960 Blaulicht - Der Kindermörder (TV film)
Gaslicht (TV film)
Komödie der Irrungen
1959 Blaulicht - Das Mädchen aus Zelle 7 (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
1958 Hexen von Paris (TV film)
1957 Der blaue Aktendeckel (TV film)
Die Ratten (TV film)
Die letzte Nacht (TV film)
1955 Der Prozess der Mary Dugan (TV film)
Ein gewöhnlicher Fall (TV film)
1954 Die schwarze Liste (TV film)
1953 Wehe, wenn sie losgelassen (TV film)

TV seriály

1967 Geheimcode B 13 (TV seriál)
1960 Útěk z pekla (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1957 Maß für Maß (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky