foto

David Macklin

  • nar. 24.3.1946 (72 let)
    Greenhills, Cincinnati, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Silent Lovers, The (TV film)
1976 Bitva o Midway
Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
1974 Welcome to Arrow Beach
1973 Man for Hanging, A (TV film)
1968 Sound of Anger, The (TV film)
Young Animals, The
1967 Tammy and the Millionaire
1966 Gunpoint
Velký Bill
1962 Pigeon That Took Rome, The
1960 Byt
Z terasy

TV seriály

2008 Ochrana svědků (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Harris Against the World (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Ring-A-Ding Girl (S05E13)
1962 New Loretta Young Show, The (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Margie (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace