foto

Georg Leopold

  • nar. 30.3.1920
    Gleiwitz, Německá říše
  • zem. 17.6.2004 (84 let)
    Postupim, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1974 Alwin auf der Landstraße
Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
1971 Verwandte und Bekannte (TV film)
1965 Die Allerschönste (TV film)
Manana, Manana (TV film)
1963 Nahý mezi vlky
Schatten und Schemen (TV film)
1962 Oh, diese Jugend (TV film)
1960 Licht unter der Tür (TV film)
Nackt unter Wölfen (TV film)
Papas neue Freundin (TV film)

TV seriály

1970 Botschafter morden nicht (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Francouzka
1994 Um jeden Preis (TV film)
1989 Immensee (TV film)
Polizeiruf 110 - Unsichtbare Fährten (TV film)
1986 Viola (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Bonnys Blues (TV film)
1977 Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
1976 Das unsichtbare Visier - Mörder machen keine Pause (TV film)
Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
1974 Alwin auf der Landstraße
Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
1971 Verwandte und Bekannte (TV film)
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
1965 Blaulicht - Auftrag Mord (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
Manana, Manana (TV film)
1961 Případ Gleiwitz
1960 Gesellschaft der Gänseblümchen (TV film)

TV seriály

1994 Die Wache (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1987 Fridolin (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Botschafter morden nicht (TV seriál)
1964 Das Mädchen aus dem Dschungel (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Alwin auf der Landstraße
Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
1971 Verwandte und Bekannte (TV film)
1962 Oh, diese Jugend (TV film)
1960 Papas neue Freundin (TV film)

TV seriály

1970 Botschafter morden nicht (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky