foto

Ernie F. Orsatti

  • nar. 13.2.1940 (80 let)
    Beverly Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Největší lež (TV film)
1985 Alenka v říši divů (TV film)
1980 Výzva
1978 Roj
1977 Auto
Viva Knievel!
1976 Jezdci po nebesích
1974 Skleněné peklo
1973 Poslední americký hrdina
1972 Dobrodružství Poseidonu
Mechanik zabiják
1968 The Acid Eaters
Zelené barety

TV seriály

1992 Picket Fences (TV seriál)
The Green Bay Chopper (S01E02)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
The Hit Car (S01E02)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1978 Wonder Woman (TV seriál)
Time Bomb (S03E07)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Dokumentární

2000 Backstory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky