foto

Bernhard Paul

  • nar. 20.5.1947 (73 let)
    Lilienfeld, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Tatort - Geschlossene Akten (TV film)
1993 Hloupá Augustina

TV seriály

2001 Komisař Rex (TV seriál)
Posedlost (S07E07)
1986 Roncalli (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Der Prater (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1986 Roncalli (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Grüße aus ... (TV pořad)
2015 Echt was los in Hamburg (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2011 Die große Chance (TV pořad)
2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2008 Mein Nachmittag (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky