foto

Guy Barnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Trestanec
Villa Capri
2014 50 k 1
Good Kill
2012 Seal Team 6: Dopadení Usámy bin Ládina (TV film)
2011 Lemonade Mouth (TV film)
Truth Be Told (TV film)
2009 Nejlepší vyhrává (TV film)
2008 Krvavá hranice
2005 Three Wise Guys (TV film)
2004 Elvis už odešel
1998 Pan Vražda (TV film)
Výkupné za rošťáka (TV film)
1997 Poprvé za mřížemi (TV film)
Přežili dva (TV film)
Smrt v odlesku slávy (TV film)
1996 Alf versus U.S. Army (TV film)
Cherokee Kid (TV film)
Létající hasiči (TV film)
Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Texaská spravedlnost (TV film)
1994 In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
Pistolnice
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Telling Secrets (TV film)
Uloupené děti (TV film)
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
Válka v ulici (TV film)
1991 The Gambler Returns: The Luck of the Draw (TV film)
Výstřely na sklonku dne (TV film)
1990 Polda na zabití (TV film)
1988 Uzavřený případ (TV film)
1987 Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)

TV seriály

2020 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
I'll Stand By You (S02E05)
What If God Was One of Us (S02E04)
Good Mother (S02E03)
další epizody (5)
2017 Midnight, Texas (TV seriál)
The Virgin Sacrifice (S01E10)
Riders on the Storm (S01E09)
Last Temptation of Midnight (S01E08)
další epizody (9)
The Brave (TV seriál)
The Seville Defection (E06)
Enhanced Protection (E05)
Break Out (E04)
další epizody (5)
2015 Poslové (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky