foto

Christopher Morgan

  • nar. 31.8.1942 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Nezapomeň na lásku (TV film)
Změna k lepšímu (TV film)
2011 Soudcova žena (TV film)
Úkryt (TV film)
2010 Pregnancy Pact (TV film)
2008 Královna XXL (TV film)
Racing for Time (TV film)
2007 Sex zabíjí (TV film)
2006 Life Is Not a Fairytale: The Fantasia Barrino Story (TV film)
Na jeden večer (TV film)
2005 Kobylky: Den zkázy (TV film)
Upíři (TV film)
2004 Zenon: Z3 (TV film)
2002 Rozbal to naplno (TV film)
2001 Projekt Jennie (TV film)
2000 Alley Cats Strike (TV film)
Color of Friendship, The (TV film)
Phantom of the Megaplex (TV film)
Zázrak na druhé dráze (TV film)
1999 Génius (TV film)
Horse Sense (TV film)
1998 Chips se vrací (TV film)
1997 Asteroid (TV film)
1995 Danielle Steel: Moji synové (TV film)
Není větší lásky (TV film)
Omen, The (TV film)
1994 Green Dolphin Beat (TV film)
Jane's House (TV film)
1992 Spies (TV film)
1990 Nejstarší družička na světě (TV film)
Ztracený případ (TV film)
1989 Edge, The (TV film)
1988 Pohyblivý terč (TV film)
Přátelství ve Vídni (TV film)
1987 At Mother's Request (TV film)
1985 MacGruder and Loud (TV film)
1984 Good Sport, A (TV film)
1982 The Neighborhood (TV film)
1980 Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger (TV film)
1978 Colorado C.I. (TV film)
1976 Quest, The (TV film)
1975 Medical Story (TV film)
Návrat Joe Forrestera (TV film)
1974 Girl on the Late, Late Show, The (TV film)
Goodnight Jackie

TV seriály

2010 Memphis Beat (TV seriál)
1993 Trade Winds (TV seriál)
1991 Exile, The (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1987 Miami Vice (TV seriál)
Heroes of the Revolution (S03E24)
Everybody's in Show Biz (S03E23)
Viking Bikers from Hell (S03E22)
další epizody (8)
1985 Colbyové (TV seriál)
MacGruder and Loud (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
1983 The Mississippi (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1977 Hunter (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Omen, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace