foto

Cosondra Sjostrom

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pretty Broken
2016 My First Miracle
Second Nature
2014 Away from Here
2013 Slink
2012 A Dark Plan (TV film)
Obří vosy útočí
Trable Petuniových
Transatlantic Coffee
2011 Šmoulové

TV seriály

2014 Fallen Cards (TV seriál)
2011 Pocket Dial (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Pocket Dial (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Pocket Dial (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky