foto

Michael T. Mikler

  • nar. 13.8.1933
    Slavia, Florida, USA
  • zem. 23.6.2008 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Pat Garrett a Billy Kid
Westworld
1968 Polární stanice Zebra
1967 Bouřlivá cesta
Meanest Men in the West, The (TV film) - a.z.
1965 War Party
1963 Gunfight at Comanche Creek
1962 Jízda vysočinou

TV seriály

1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1968 The Good Guys (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Young Marrieds, The (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Invisible Enemy (S02E07)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
The Zanti Misfits (S01E14)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace