foto

Claudia Bryar

  • nar. 18.5.1918
    Guymon, Oklahoma, USA
  • zem. 16.6.2011 (93 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Psycho 3 - a.z.
1983 Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
Psycho II
1978 Suddenly, Love (TV film)
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)
Green Eyes (TV film)
1975 Family Nobody Wanted, The (TV film)
1974 Manhunter (TV film)
The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies
Letters from Three Lovers (TV film)
Pat Garrett a Billy Kid
Summer Without Boys, A (TV film)
1972 Jigsaw (TV film)
Mizerná banda
Welcome Home, Johnny Bristol (TV film)
1969 Angel in My Pocket
Ballad of Andy Crocker, The (TV film)
Vesele, jen vesele
1968 The Shakiest Gun in the West
1967 Ride to Hangman's Tree
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
1958 True Story of Lynn Stuart, The
1957 I Was a Teenage Frankenstein
1956 Gigant
Houston Story, The
Nepravý muž

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mute (S04E05)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace