foto

Jan Murray

  • nar. 4.10.1916
    New York City, New York, USA
  • zem. 2.7.2006 (89 let)
    Beverly Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 But Seriously, Folks (TV film)
1984 Strach v New Yorku
1981 History of the World: Part I
1980 The Dream Merchants (TV film)
1976 Banjo Hackett (TV film)
1974 Roll, Freddy, Roll! (TV film)
1971 Day of the Wolves, The
1970 Which Way to the Front?
1968 Angry Breed, The
1967 Bouřlivá cesta
Man Called Dagger, A
Tarzan and the Great River
The Busy Body
1965 Kdo zabil medvídka

TV seriály

1987 My Two Dads (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 The Practice (TV seriál)
1975 Cop and the Kid, The (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Good Morning, World (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1949 Front Row Center (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1973 New Treasure Hunt, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
1975 The Cross-Wits (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Dinah! (TV pořad)
Tattletales (TV pořad)
1973 Baffle (TV pořad)
1971 Celebrity Bowling (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1969 The Movie Game (TV pořad)
1968 Funny You Should Ask (TV pořad)
The Don Rickles Show (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1966 The Face Is Familiar (TV pořad)
The Milton Berle Show (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
I'll Bet (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 That Regis Philbin Show (TV pořad)
The Celebrity Game (TV pořad)
The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 You Don't Say (TV pořad)
1962 Talent Scouts (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
Treasure Hunt (TV pořad)
1953 All Star Summer Revue (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
Today (TV pořad)
1951 Ford Festival (TV pořad)
1950 Showtime, U.S.A. (TV pořad)
1949 This Is Show Business (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky