foto

Morey Amsterdam

  • nar. 14.12.1908
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 28.10.1996 (87 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Sandman
1988 Side by Side (TV film)
1985 When Nature Calls
1983 Believe You Can... And You Can! (TV film)
1979 Sooner or Later (TV film)
1977 Mixed Nuts (TV film)
1976 Rudolph's Shiny New Year (TV film)
Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1968 The Horse in the Gray Flannel Suit
1966 Don't Worry, We'll Think of a Title
1964 Plážová párty 2
1963 Plážová párty
To je ale bláznivý svět
1962 Gay Purr-ee - vyp.
Mister Magoo's Christmas Carol (TV film)
1960 Murder, Inc.
1958 Machine-Gun Kelly

TV seriály

1995 Caroline in the City (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Brothers (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
That's Life (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1964 Famous Adventures of Mr. Magoo (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
1958 The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Dagmar's Canteen (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

1994 Dick Van Dyke Show Remembered, The (TV film)
1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1971 Celebrity Bowling (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1969 Allen Ludden's Gallery (TV pořad)
Della (TV pořad)
It's Your Bet (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
The Don Rickles Show (TV pořad)
The Joan Rivers Show (TV pořad)
1967 Personality (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1966 The John Gary Show (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
P.D.Q. (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Celebrity Game (TV pořad)
The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 Jerry Lester Show, The (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
Showtime (TV pořad)
1958 Keep Talking (TV pořad)
The Chevy Showroom Starring Andy Williams (TV pořad)
The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)
1953 Tonight! (TV pořad)
1952 House Party (TV pořad)
I've Got a Secret (TV pořad)
1951 The Name's the Same (TV pořad)
1950 Ford Star Revue (TV pořad)
Songs for Sale (TV pořad)
Star of the Family (TV pořad)
The Arthur Murray Party (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
The Morey Amsterdam Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)
Who Said That? (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Don't Worry, We'll Think of a Title
1943 Ghost and the Guest, The

Dokumentární

1939 Hollywood Hobbies

TV pořady

1948 The Morey Amsterdam Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1966 Don't Worry, We'll Think of a Title

TV pořady

1948 The Morey Amsterdam Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace