foto

Wendy Morgan

  • nar. 1958
    Radlett, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrs Lowry & Son
2017 Edie
The Howling
2016 Mercy
2005 Prstoklad (TV film)
The Commander: Blackdog (TV film)
1996 Final Passage, The (TV film)
1987 Charing Cross Road č. 84
1983 Across the Water (TV film)
1981 Othello (TV film)
1980 Rozbité zrcadlo
1979 Amíci
Zrození Beatles

TV seriály

2012 Rosamunde Pilcher: Dvojí život (TV seriál)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedná minulost (S10E08)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1993 Full Stretch (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Pictures (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace