foto

Daniela Schmidt

  • nar. Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Detrás de la Montaña
El viaje de Keta
Ocho de cada diez
2015 A la Mala
Obchodníci se smrtí (TV film)
2013 Přijde letos Ježíšek?
2012 Hora
2011 Tequila
2010 Pamětnice
2008 Casi divas
2007 Corazón marchito
Ópera
2006 Moře snů
2003 Sobreviviente
Vivir
Vivir.1.

TV seriály

2012 El Albergue (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Krev nevinných (S03E12)
Mír a meč (S03E11)
další epizody (13)
2010 Eva Luna (TV seriál)
2005 Amor en custodia (TV seriál)
2002 Agua y aceite (TV seriál)
2001 Hříšná láska (TV seriál)
1999 La vida en el espejo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky