foto

Tom Urie

  • nar. 1969
    Paisley, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cleek
T2 Trainspotting
2010 Burke and Hare

TV seriály

2002 River City (TV seriál)
Still Game (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Chewin' the Fat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace