foto

Pauline Lynch

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 T2 Trainspotting
2001 Attila (TV film)
2000 Holčičky na zabití
1996 Trainspotting

TV seriály

2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace