foto

Kitty Aldridge

  • nar. 1962
    Bahrajn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Divoch Jack
1997 The Ice House (TV film)
1990 A Little Piece of Sunshine (TV film)
Svět Eddie Wearyho (TV film)
1989 Tyger, Tyger Burning Bright
Vítr zkázy
1988 American Roulette
1987 An African Dream
Maurice
1985 Pokoj s vyhlídkou

TV seriály

1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1992 Downtown Lagos (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
1988 The Management (TV seriál)
1987 Porterhouse Blue (TV seriál)

Dokumentární

2005 Drama Connections (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace