foto

Madeleine Damien

  • nar. 29.6.1901
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 28.6.1981 (79 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Enigma
1981 Adieu ma chérie (TV film)
Le pont japonais (TV film)
1980 Ras le coeur
1979 Et la tendresse ? Bordel !
Le crime des innocents (TV film)
Přinutím vás žít
Écoute voir...
1978 Peníze těch druhých
1977 Aigle et la colombe, L'
Bilitis
Herbie jede rallye
1976 Případný sňatek možný
1975 Exilés, Les (TV film)
1974 Vrtohlavá ovce
1973 David, la nuit tombe (TV film)
Le crime de Janet Preston (TV film)
Le double assassinat de la rue Morgue (TV film)
Themroc
Un officier de police sans importance
1972 Allô! Juliette (TV film)
Mandarine, La
Vražda je vražda
1971 La nuit tourne mal (TV film)
1970 Umřít na lásku
1969 Arbre de Noël, L'
Le soleil des eaux (TV film)
Paris n'existe pas
1968 Benjamin aneb Deník panice
Tiché místo na venkově
1967 Alexandre le bienheureux
Dimanche de la vie, Le
Hôtel Racine (TV film)
Ne jouez pas avec Les Martiens
Zloděj z Paříže
1964 Deník komorné
Petit Claus et le grand Claus, Le (TV film)
1963 Temps des copains, Le
1962 Escale obligatoire (TV film)
1957 Fric-frac en dentelles

TV seriály

1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Pot-Bouille (TV seriál)
1970 Noëlle aux quatre vents (TV seriál)
1968 Homme de l'ombre, L' (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
Chevalier d'Harmental, Le (TV seriál)
1962 Belle et son fantôme, La (TV seriál)
1961 Le temps des copains (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace