foto

Ajako Kawahara

  • nar. 5.4.1971 (48 let)
    Higašiósaka, Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kizudarake no akuma
2009 Higuraši no naku koro ni: Čikai
2008 Higuraši no naku koro ni
2006 7-gacu 24-ka dóri no Christmas
2004 Dósókai
Tecudžin 28 gó
2001 Daburusu
Turn
1989 Kitchen

TV seriály

2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Suniffá: kjúkaku sósakan (TV seriál)
Čúšingura no koi: jondžúhačininme no čúšin (TV seriál)
2012 Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
2011 Tokyo Kontororu (TV seriál)
2006 CA to Oyobi (TV seriál)
Sengoku džieitai (TV seriál)
2005 Faito (TV seriál)
2003 Hyakunen no Koi (TV seriál)
2002 Tensai Yanagisawa Kyoju no Seikatsu (TV seriál)
Tsuhan-Man (TV seriál)
2001 Shitto no Kaori (TV seriál)
2000 Ashita wo Dakishimete (TV seriál)
Omiai Kekkon (TV seriál)
Shomuni 2 (TV seriál)
マッチポイント! (TV seriál)
1999 Shuumatsukon (TV seriál)
Yamada ikka no shinbô (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace