foto

Jean-Marc Henchoz

  • zem. 3.11.2011

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 L'oncle de Russie (TV film)
2004 Le pays des enfants perdus (TV film)
1998 Danger d'aimer, Le (TV film)
1988 Mendiants, Les
1987 Jenatsch
La petite allumeuse
1985 Země nikoho
1981 Le sang du flamboyant
1980 Grotte aux loups, La (TV film)
1979 Dovolená po francouzsku 2

TV seriály

2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Le Cimetière des durs (E23)
1976 Village englouti, Le (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Dokumentární

1992 L'Ukraine à petits pas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky