foto

George Appleby

  • zem. 1999

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1997 Ztracená dcera (TV film)
1996 Lifeline (TV film)
Murder at My Door (TV film)
1995 Courting Justice (TV film)
Pád letu 174 (TV film)
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Sněhová věčnost (TV film)
1993 Trable, trable, tuplem trable (TV film)
V zajetí ledu
1991 Girl from Mars, The (TV film)
1987 Jsi úžasný
Really Weird Tales (TV film)
1986 Miracle at Moreaux (TV film)
1984 Proměna srdce (TV film)
1982 Démon
1980 Double Negative
Nic osobního
1979 Divoký kůň Hank
1978 Tichý společník
1977 Deadly Harvest
Outrageous!
Rituals
1976 Far Shore, The
Partners
1975 Recommendation for Mercy
1968 Isabel

TV seriály

1999 Hope Island (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Janine Elston (S01E02)
Christopher Williams (S01E01)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1990 Černý hřebec (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Gotcha! (S02E04)
The Emissary (S02E03)
1986 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Banshee (S01E06)
The Screaming Woman (S01E05)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Marionettes, Inc. (S01E01)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1969 Adventures in Rainbow Country (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1965 Winter Kept Us Warm

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky