foto

Rina Sató

  • nar. 2.5.1981 (38 let)
    Kitakjúšú, Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Donten ni warau: Gaiden – Šukumei, sótó no fúma
Gekidžóban Nacume júdžinčó: Ucusemi ni musubu
Gekidžóban Non non bijori: Vacation
Květina zaslíbená rannímu loučení
2017 Donten ni warau gaiden: Kecubecu, jamainu no čikai
Genbanodžó
Júki Júna wa júša de aru: Wašio Sumi no šó – Tomodači
2016 Non non bijori: Repeat – Hotaru ga tanošinda
Planetarian: Hoši no hito
2014 Mórecu Pirates: Abyss of Hyperspace – Akú no šin'en
Non non bijori: Okinawa e iku koto ni natta
Toaru kagaku no Railgun S: Daidži na koto wa zenbu sentó ni osowatta
Učú senkan Jamato 2199: Cuioku no kókai
2013 Ansacu kjóšicu
Corpse Party: Tortured Souls - Bōgyaku sareta tamashii no jukyō
Gekidžóban Toaru madžucu no Index: Endymion no kiseki
Genšiken nidaime no roku
Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden
Minami-ke: Nacujasumi
Nacume júdžinčó: Njanko-sensei to hadžimete no ocukai
Vassalord.
2012 Ao no Exorcist: Gekidžóban
Corpse Party: Missing Footage
2011 Baby Princess 3D Paradise Love
Mahó sensei Negima! Anime Final gekidžóban
2010 Eve no jikan gekijōban
2009 Tennis no ódži-sama OVA: Another Story – Kako to mirai no Message
2007 Keitai šódžo
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2006 BALDR FORCE EXE Resolution
Maria-sama ga miteru 3rd season

TV seriály

2019 Egao no Daika (TV seriál)
Maó-sama, Retry! (TV seriál)
2018 Idolmaster Cinderella Girls gekidžó (TV seriál)
Lord of Vermilion: Guren no ó (TV seriál)
Nanacu no taizai: Imašime no fukkacu (TV seriál)
Persona 5: The Animation (TV seriál)
Sunoharasó no kanrinin-san (TV seriál)
Sword Gai: The Animation (TV seriál)
Sword Gai: The Animation Part II (TV seriál)
Toaru madžucu no Index III (TV seriál)
2017 Aho Girl (TV seriál)
Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen (TV seriál)
Jókoso džicurjoku šidžó šugi no kjóšicu e (TV seriál)
Júki Júna wa júša de aru: Júša no šó (TV seriál)
Njanko Days (TV seriál)
Tales of Zestiria the Cross (TV seriál)
UQ Holder! Mahó sensei Negima! 2 (TV seriál)
2016 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
Brave Witches (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Diamond wa kudakenai (TV seriál)
Hundred (TV seriál)
Kiznaiver (TV seriál)
Kuromukuro (TV seriál)
Nacume júdžinčó go (TV seriál)
Planetarian: Chiisana hoshi no yume (TV seriál)
Tales of Zestiria the X (TV seriál)
Šódžotači wa kója o mezasu (TV seriál)
2015 Džakusansei million Arthur (TV seriál)
Kófuku Graffiti (TV seriál)
Non non bijori: Repeat (TV seriál)
Re-Kan! (TV seriál)
Rokka no júša (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Bokura wa minna kawaisó (TV seriál)
Buddy Complex: Kankecu hen – Ano sora ni kaeru mirai de (TV seriál)
Daitošokan no hicudžikai (TV seriál)
Donten ni warau (TV seriál)
Free! Eternal Summer (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Gokukoku no Brynhildr (TV seriál)
Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
Saki: Zenkoku hen (TV seriál)
Sidonia no kiši (TV seriál)
2013 Brothers Conflict (TV seriál)
Genšiken nidaime (TV seriál)
Kami-sama no inai ničijóbi (TV seriál)
Maji de otaku na English! Ribbon-chan: Eigo de tatakau mahō shōjo the TV (TV seriál)
Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
Non non bijori (TV seriál)
Sekai de ichiban tsuyoku naritai! (TV seriál)
Uchu Senkan Yamato 2199 (TV seriál)
Čódžigen Game Neptune: The Animation (TV seriál)
2012 Brave 10 (TV seriál)
Maji de otaku na English! Ribbon-chan: Eigo de tatakau mahō shōjo (TV seriál)
Mórecu pirates (TV seriál)
Širokuma Café (TV seriál)
2011 Astarotte no omoča! (TV seriál)
Dantalian no šoka (TV seriál)
Makenki! (TV seriál)
Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
2010 Amagami SS (TV seriál)
MM! (TV seriál)
Majoi neko Overrun! (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
2009 Asu no Joiči! (TV seriál)
Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
Maria-sama ga miteru 4th season (TV seriál)
Minami-ke: Okaeri (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
Njan koi! (TV seriál)
Nogizaka Haruka no himicu: Purezza (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
Zoku Nacume júdžinčó (TV seriál)
2008 Ašita no kita Jošio (TV seriál)
Blue Dragon: Tenkai no šiči rjú (TV seriál)
Eve no džikan (TV seriál)
H2O: Footprints in the Sand (TV seriál)
Kjóran kazoku nikki (TV seriál)
Kurokami: The Animation (TV seriál)
Macademi Waššoi! (TV seriál)
Minami-ke: Okawari (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
Net Ghost Pipopa (TV seriál)
Nogizaka Haruka no himicu (TV seriál)
Telepathy šódžo Ran (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
ネットゴースト PIPOPA (TV seriál)
二十面相の娘 (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Heroic Age (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
Kótecu sangokuši (TV seriál)
Minami-ke (TV seriál)
Night Wizard The Animation (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
天の光はすべて星 (E27)
Ikuze Dachikō (E26)
Omae no Ishi wa Uketotta! (E25)
další epizody (27)
Šinkjoku sókai Polyphonica (TV seriál)
2006 Binchō-tan (TV seriál)
Coyote Ragtime Show (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Tonagura! (TV seriál)
2005 Gokudžó seitokai (TV seriál)
Mahó sensei Negima! (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
To Heart 2 (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Maria-sama ga miteru: Haru (TV seriál)
Misaki Chronicle: Divergence Eve (TV seriál)
2003 Divergence Eve (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace