foto

Anthony Medina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Michael Jackson: Searching for Neverland (TV film)
Pokušení Joyce Mitchellové (TV film)
2015 Krásná a zvrácená (TV film)
2014 The Novice (TV film)
Zrození ďábla
2012 Krásná řeznice (TV film)
Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
2011 Spravedlnost pro Natalee Hollowayovou (TV film)

TV seriály

2019 Bažináč (TV seriál)
He Speaks (E03)
Pilot (E01)
2017 Noční směna (TV seriál)
Turbulence (S04E05)
Control (S04E04)
Do No Harm (S04E03)
další epizody (5)
2016 Queen of the South (TV seriál)
El Hombre Pájaro (S01E07)
El Engaño como la Regla (S01E06)
Un Alma. Un Mapa. Dos Futuros. (S01E05)
další epizody (6)
Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Emergent (S03E12)
Trust Issues (S03E11)
další epizody (13)
2015 Kevin from Work (TV seriál)
Narcos (TV seriál)
Vzlet (S01E10)
La Catedral (S01E09)
Jedna velká lež (S01E08)
další epizody (9)
2014 Matador (TV seriál)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
You Are My Sunshine (S06E12)
Aon Rud Persanta (S06E11)
další epizody (13)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Darthy (S05E12)
To Thine Own Self (S05E11)
další epizody (13)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
To Be, Act 1 (S04E13)
Burnt and Purged Away (S04E12)
další epizody (14)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Prsten (S03E13)
Znovu doma (S03E12)
Mléko (S03E11)
další epizody (12)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Musíme si pomáhat (S02E11)
další epizody (13)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Spi sladce (S01E12)
Práskač (S01E11)
další epizody (13)
2005 Wildfire (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky