foto

Majie Pötschke

  • nar. 10.6.1973 (47 let)
    Lübeck, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Fischer sucht Frau (TV film)
2018 Die Affäre Borgward (TV film)
2017 Lommbock
Návrat na Montauk
2016 Berlin Falling
Handwerker und andere Katastrophen (TV film)
2015 Zásnuby naruby (TV film)
2014 Kein Entkommen (TV film)
Srdeční záležitost (TV film)
2013 Tatort - Kaltblütig (TV film)
2012 Mein verrücktes Jahr in Bangkok (TV film)
2011 Die Minensucherin (TV film)
Verschollen am Kap (TV film)
2009 Ein Fall von Liebe (TV film)
Tatort - Vermisst (TV film)
Über den Tod hinaus (TV film)
2008 Augenzeugin (TV film)
Willkommen zuhause (TV film)
2007 Mein Mörder kommt zurück (TV film)
2006 Tatort - Der Lippenstiftmörder (TV film)
Tatort - Kunstfehler (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2004 Küss mich, Kanzler! (TV film)
Pokojská a milionář (TV film)
2003 Motown
Wir

TV seriály

2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2004 Typisch Mann! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky