foto

Tomáš Maštalír

  • nar. 4.9.1977 (40 let)
    Trnava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tomáš Maštalír se narodil 4. září 1977 v Trnavě. Už na gymnáziu hrál divadlo, poté vystudoval VŠMU v Bratislavě - obor divadelní herectví. Mezi jeho pedagogy patřili např. Emil Horváth, Juraj Slezáček a Peter Mikulík i režisér Ľubomír Vajdička. Studium úspěšně dokončil v roce 2000. Je členem činohry SND. Jistý čas byl elévem v trnavském divadle. Hrál v řadě televizních filmů, dabuje, pracuje v rozhlase, v reklamě a namlouvá dokumentární pořady.

Tři roky hrál ve slovenské ORDINACI V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ, což mu vyneslo hned několik cen popularity OTO.

~~Naty "Rosalinda" Ch.~~

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čubírková
2017 Čára
2015 Kto chytá skryté (studentský film)
Prorok Štúr a jeho tiene (divadelní záznam)
2014 Jazzus
2013 Sníh
Tančiareň (divadelní záznam)
2011 White Dogs: Snehom pokrytá smrť (amatérský film)
2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam)
2004 Frankenstein (TV film)
2002 Kvet šťastia (TV film)
2001 Vzpoura (TV film)
2000 Ako divé husi (TV film)
Fragmenty z malomesta
Prekliaty služobník lásky (TV film)
1999 Šest statečných
1997 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1991 Zloději

TV seriály

2017 Divoký Zapadákov (TV seriál)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Doktori (TV seriál)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Srážlivost (E16)
Těžký případ (E15)
Otec (E14)
další epizody (8)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Milosrdná smrt (E08)
Tetování (E07)
Dvojčata (E06)
další epizody (8)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Sterilní pravda (E08)
další epizody (10)
Hoď svišťom (TV seriál)
2008 Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)

Dokumentární

2008 História Tatier (TV film)
2006 Najväčšie kriminálne prípady Slovenska (TV seriál) - vyp.

TV pořady

2016 Noc nádejí 2016 (TV pořad)
2015 Noc nádejí 2015 (TV pořad)
2014 Noc nádejí 2014 (TV pořad)
2013 Krištáľové krídlo 2012 (TV pořad)
2012 Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Osobnosť televíznej obrazovky 2010 (TV pořad)
2010 Osobnosť televíznej obrazovky 2009 (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
Slnko v sieti 2010 (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
Zmenáreň (TV pořad)
2006 112 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace