foto

Rastislav Sokol

  • nar. 28.1.1969 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Obyčajný deň (TV film)
1980 Snehuliaci (TV film)
1979 Kraj sveta Istanbul (TV film)
Manželčatá (TV film)
Na vysokej skale: Ovčiar Bebek
Tridsať zámkov na Loire (TV film)
1978 Stůl pro čtrnáct (TV film)
1977 Medvedí deň Maťa Mateja (TV film)

TV seriály

2018 Horná Dolná (TV seriál)
Poistná udalosť (S08E04)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Posledná prestávka (S02E02)
2011 Druhý život (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
1982 Kúzelné mestečko (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hokejová 80 (TV seriál)
2008 Radosť zo života (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Pevnosť Boyard (TV pořad)
2016 Deň otvorených dverí 2016 (TV pořad)
Dobre vedieť! (TV pořad)
Hviezdna párty (TV pořad)