foto

Deborah Fallender

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Báječná chvíle
1985 Stitches
1984 Nejlepší obrana
1983 Happy (TV film)
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1977 Žvahlav
1976 Lady of the Camellias, The (TV film)

TV seriály

2002 JAG (TV seriál)
Obrana cti (S07E22)
1997 JAG (TV seriál)
Trojice (S02E06)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Tycoon (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Rock Follies of '77 (TV seriál)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
The Lambda Factor (S02E17)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace