foto

Tomáš Jančo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Autoškola (TV seriál)
Komu sa nelení, tomu sa... (E08)
Horí! ...má panenko... (E07)
Kamufláž (E06)
další epizody (8)
2015 Horná Dolná (TV seriál)
Tour de... (S02E05)
Nákaza (S02E04)
Svadba (S02E03)
další epizody (13)
2013 Pod povrchem (TV seriál)
Epizoda 52 (E52)
Epizoda 51 (E51)
Epizoda 50 (E50)
další epizody (13)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
další epizody (11)
2011 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Šebesta (S01E12)
Marianna (S01E11)
Dano (S01E10)
další epizody (12)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2007 Susedia (TV seriál)
Silvester u Susedov - Prekvapenie (S03E17)
Vianoce (S03E16)
Darčeky (S03E15)
další epizody (34)
2006 Susedia (TV seriál)
Silvester (S01E17)
Vianoce (S01E16)
Darčeky (S01E15)
další epizody (17)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Pumpa (TV seriál)
2019 Autoškola (TV seriál)
Tunel (E01)
2018 Horná Dolná (TV seriál)
Poistná udalosť (S08E04)
Fahrenheit (S08E03)
Pätnásty plat (S08E01)
2015 Horná Dolná (TV seriál)
Hazard (S01E07)
Rybník (S01E03)
Voľby (S01E01)
2011 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Šebesta (S01E12)
Marianna (S01E11)
Dano (S01E10)
další epizody (12)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Autoškola (TV seriál)
Komu sa nelení, tomu sa... (E08)
Horí! ...má panenko... (E07)
Kamufláž (E06)
další epizody (8)
2015 Horná Dolná (TV seriál)
Narodeniny (S02E01)
Rivali (S01E08)
Hazard (S01E07)
další epizody (9)