foto

Małgorzata Lewandowska

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Spravedlivý
2004 Prodloužený víkend (TV film)
Vinci
2001 Stacja
1995 Tatínek
1994 Szczur
1993 Pierścionek z orłem w koronie
Čas pro čarodějnice
1991 Odjazd
1986 Rajska jablon
1983 Nadzór

TV seriály

2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

1977 Nemocnice

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky