foto

Robert Raglan

  • nar. 7.4.1909
    Reigate, Surrey,, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.7.1985 (76 let)
    Wandsworth, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Keep Off the Grass
1980 Rozbité zrcadlo
1979 Churchill and the Generals (TV film)
Nightingale Sang in Berkeley Square, A
1972 Tomorrow
1971 Dad's Army
1970 Kořist
Toomorrow
1969 Kouzelný Kristián
1968 Subterfuge
1967 Slave Girls
1966 Where the Spies Are
1963 Rule of Three
The Comedy Man
1962 Jigsaw
The Traitors
1961 Information Received
1960 Dead Lucky
Taste of Money, A
1959 A Woman's Temptation
Follow a Star
Great Van Robbery
Hidden Homicide
High Jump
Innocent Meeting
The Heart of a Man
Web of Suspicion
1958 Corridors of Blood
Gideon's Day
No Safety Ahead
Violent Playground
Zkáza Titaniku
1957 Bratři mezi paragrafy
Count Five and Die
Five Clues to Fortune
Man from Tangier
The Big Chance
The Crooked Sky
There's Always a Thursday
Zoo Baby
Útěkář
1956 23 Paces to Baker Street
Assignment Redhead
Pantomania, or Dick Whittington (TV film)
Vojínův postup
1955 Handcuffs, London
Little Red Monkey
1954 Child's Play
Gilbert Harding Speaking of Murder
1953 Recoil
The Broken Horseshoe
The Good Beginning
Yellow Robe, The - a.z.
1952 The Ringer
1947 Cirkusáček
Nightbeat
1946 Morning Departure (TV film)

TV seriály

1983 The Citadel (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
Let There Be Love (TV seriál)
Nancy Astor (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1980 It Takes a Worried Man (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1978 Going Straight (TV seriál)
Life Begins at Forty (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
1973 Oh, Father! (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 And Mother Makes Three (TV seriál)
Bless This House (TV seriál)
Justice (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
1969 Charge! (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Oh Brother! (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Old Campaigner, The (TV seriál)
Trapped (TV seriál)
1966 Ransom for a Pretty Girl (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
Vendetta (TV seriál)
1965 Night Train to Surbiton (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Jango (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Francis Storm Investigates (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Crime Sheet (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 McCreary Moves In (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
Armchair Theatre (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál) - a.z.
2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace