foto

Stephen McNutt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Smyčka času (TV film)
2009 Battlestar Galactica: Plán
Virtuality (TV film)
2008 Under (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2006 Underfunded (TV film)
2005 Painkiller Jane (TV film)
2002 Romantická komedie 101 (TV film)
2001 Černé prachy
2000 Důvod zabíjet
Mimo čas (TV film)
Neznámý příchozí
1997 Děsivé sny (TV film)
1994 Svraštělé hlavy
The Cosby Mysteries (TV film)
1992 Deuce Coupe
Posedlá (TV film)
1991 Without a Pass
Šance pro život (TV film)
1989 Exquisite Corpses
1988 My First Haircut
1987 Maestro

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
A City Upon a Hill (S01E10)
Bent Bird (S01E09)
Home Again (S01E06)
další epizody (6)
2017 Cizinka (TV seriál)
První žena (S03E08)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Rock Bottom (E13)
Corkscrewed (E12)
I Like to Watch (E11)
další epizody (12)
2014 Helix (TV seriál)
Ve tmě (S01E13)
Žně (S01E12)
Černý déšť (S01E11)
další epizody (13)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Den nula (S02E21)
Trojský kůň (S02E19)
Zloděj životů (S02E17)
další epizody (5)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Tommy Madsen (E13)
Webb Porter (E11)
Clarence Montgomery (E10)
další epizody (6)
Lovci zločinců (TV seriál)
Zapomenutý notebook (S02E09)
Těžké rozhodnutí (S02E07)
Na titulní straně (S02E05)
2010 Superkočky (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (17)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Solitary (E11)
další epizody (13)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Destiny (S01E13)
Shaman (S01E12)
Dinner with Dana (S01E11)
další epizody (13)
2001 Pasadena (TV seriál)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1997 Válka špionů (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
Tribeca (TV seriál)

Dokumentární

1988 Men Who Killed Kennedy, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky