foto

Stephen McNutt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Smyčka času (TV film)
2009 Battlestar Galactica: Plán
Virtuality (TV film)
2008 Under (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2006 Underfunded (TV film)
2005 Painkiller Jane (TV film)
2002 Romantická komedie 101 (TV film)
2001 Černé prachy
2000 Důvod zabíjet
Mimo čas (TV film)
Neznámý příchozí
1997 Děsivé sny (TV film)
1994 Cosby Mysteries, The (TV film)
Svraštělé hlavy
1992 Deuce Coupe
Posedlá (TV film)
1991 Without a Pass
Šance pro život (TV film)
1989 Exquisite Corpses
1988 My First Haircut
1987 Maestro

TV seriály

2017 Cizinka (TV seriál)
První žena (S03E08)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Rock Bottom (E13)
Corkscrewed (E12)
I Like to Watch (E11)
další epizody (12)
2014 Helix (TV seriál)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Zero Day (S02E21)
Trojan Horse (S02E19)
Proteus (S02E17)
další epizody (5)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
C.O.D. (S02E09)
Critical (S02E07)
Bury the Lede (S02E05)
2010 Superkočky (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (17)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1997 Válka špionů (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
Tribeca (TV seriál)

Dokumentární

1988 Men Who Killed Kennedy, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace