foto

Miroslaw Haniszewski

  • nar. 7.8.1978 (41 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Informer
2018 53 válek
Klér
Leader
Odnajdę Cię
2017 Amok
Nejlepší
Panický záchvat
Volta
2016 Jsem vrah
Já, Olga Hepnarová
Prostý příběh o vraždě
2014 Fotograf
2013 Walesa: člověk naděje
2012 Komisař Blonďák
2010 Gdyby ryby mialy glos
2009 Afonia i pszczoły
Generał - zamach na Gibraltarze
2005 Karol (TV film)
Pitbull
Teraz ja

TV seriály

2020 Kod genetyczny (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Mały Zgon (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (4)
2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Drogi wolności (TV seriál)
Dziewczynka z zapałkami (E13)
Ślubu nie będzie (E11)
Duchy przeszłości (E10)
další epizody (10)
2017 Miasto skarbów (TV seriál)
Kolejka do śmierci (E10)
Pejzaż Turnera (E08)
Ahaswer (E04)
další epizody (4)
Druga szansa (TV seriál)
Nie zostawię cię (S04E12)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pingwin (S17E10)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Druga szansa (TV seriál)
Terapia (S02E02)
Daleko, blisko (S02E01)
Bez powrotu (S01E11)
další epizody (9)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Piknik (E09)
Klucze (E01)
Prokurator (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Strażacy (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 4 (S01E04)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Podglądacz (S04E05)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Bunkier (E12)
Wybory (E11)
další epizody (10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Głęboka woda (TV seriál)
Rola życia (S01E07)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 9 (S05E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Śpiewak (S07E07)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Solistka (E01)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lot (S04E05)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Przyjaciółki (E08)
Trumna na urodziny (E04)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (5)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
Ranczo (TV seriál)
Spadek (S01E01)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2018 Další den života
2009 Generał (TV seriál)
Pilot Prchal (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky