foto

Nikolaj Děnisov

  • nar. 12.9.1953 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zemlja ljuděj
2003 Tretij variant
1980 Dvacet šest dnů ze života Dostojevského
U matrosov nět voprosov!
1978 Správný kluk
1976 Sentimentální román
1974 Tenkrát u Tichého oceánu
1973 Běrega
Vozle etich okon...

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
Iščejka 2 (TV seriál)
Sidělka (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Zagovor (E25)
Poručik Semibratov (E24)
Karetnikovy (E23)
další epizody (25)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Štolman (E28)
Kňaz (E27)
Aděpty (E26)
další epizody (15)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Ment v zakoně 9 (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Čerta (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
2012 Pravo na pravdu (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něftjanoj gambit (S05E03)
Šerif (TV seriál)
Ubiť dvuch zajcev (S02E04)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Blondinka s perrona (S03E08)
Čas Volkova 5 (TV seriál)
2010 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Lučšije druzja děvušek (S03E03)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Koleso zakona (S03E08)
Syščiki (TV seriál)
Šesť šestych (S05E02)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Priznanije (S01E04)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Obed u ljudojeda (S02E02)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)
2002 Svobodnaja ženščina (TV seriál)
1987 Vizit k Minotavru (TV seriál)
Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Bumerang (E20)
1980 Častnoje lico (TV seriál)
1974 Poslední léto dětství (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Ně bylo by sčasťja (S01E67)
Krupnaja ryba (S01E21)
Čemodan-vokzal (S01E14)
další epizody (4)
2014 Ment v zakoně 9 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Goluboglazoje taxi (S08E08)
Trubadur (S08E07)
Svaděbnyj perepoloch (S08E06)
další epizody (20)
2013 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Za vsjo nado platiť (S06E24)
Pojezd idět v děpo (S06E23)
Paděnije (S06E22)
další epizody (16)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něnužnyj svidětěl (S05E24)
Bolšoj kuš (S05E23)
Něčistyj spirt (S05E22)
další epizody (16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace