foto

Christina McQuarrie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2009 Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (TV film)
2008 Hvězdná brána: Archa pravdy
Hvězdná brána: Návrat
1998 Už na tebe čekám (TV film)
1997 Boj za spravedlnost (TV film)
Odznak zrady (TV film)
1996 Stand Against Fear (TV film)
1994 Heart of a Child (TV film)
The Disappearance of Vonnie (TV film)
1993 Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1990 Sky High (TV film)

TV seriály

2011 Svatyně (TV seriál)
Svatyně pro nikoho (2.část) (S04E13)
Svatyně pro nikoho (1.část) (S04E12)
Hlubiny (S04E11)
další epizody (23)
2010 Svatyně (TV seriál)
Dutí lidé (S03E10)
Strážce (S03E09)
Za krále a za vlast (S03E08)
další epizody (13)
2009 Svatyně (TV seriál)
Spáči (S02E10)
Pokání (S02E09)
Příští úterý (S02E08)
další epizody (12)
2008 Svatyně (TV seriál)
Instinkt (S01E11)
Válečníci (S01E10)
Requiem (S01E09)
další epizody (11)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Zaútočit první (S03E20)
Msta (S03E19)
Ponoření (S03E18)
další epizody (5)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Hra (S03E15)
Rodneyho povznesení (S03E14)
Bezohledný hrdina (S03E13)
další epizody (20)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Věž (S02E15)
Pod tlakem (S02E14)
Kritické množství (S02E13)
další epizody (19)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Dříve než usnu (S01E14)
Útočiště (S01E13)
další epizody (14)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ztracené město 2 (S07E22)
Ztracené město 1 (S07E21)
Inaugurace (S07E20)
další epizody (11)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Evoluce 1 (S07E11)
Právo na zrození (S07E10)
Mstitel (S07E09)
další epizody (22)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Prometheus (S06E11)
Lék (S06E10)
Svornost (S06E09)
další epizody (21)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Seriál Červí díra (S05E12)
Zoufalé řešení (S05E11)
Rok 2001 (S05E10)
další epizody (20)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Hadí zášť (S04E14)
Kletba (S04E13)
Zkušební let (S04E12)
další epizody (22)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Nouzová situace (S03E14)
Vyhánění čerta ďáblem (S03E13)
Vzpomínky Jolinar (S03E12)
další epizody (22)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
Svatý kámen (S02E14)
Duchové (S02E13)
Tok'rové 2 (S02E12)
další epizody (21)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Singularita (S01E14)
Hathor (S01E13)
Oheň a voda (S01E12)
další epizody (13)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Výhra (S01E09)
Král se vrací (S01E08)
Slabší pohlaví (S01E07)
další epizody (8)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
1989 Unsub (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace