foto

Jindřich Švehla

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Žena z antisveta (TV film)
1979 Jablko (TV film)
Plavci mezi svými (TV film)
Plavci na Moravě (TV film)
1977 Básník, služka a král (TV film)
1974 Sám proti městu (TV film)
1973 Toulavý Engelbert (TV film)
1972 Bližní na tapetě: Hračičkové (TV film)
1969 Madam a sedm loupežníků (TV film)
1968 Hotel Majestic (TV film)
1966 Starý Burgunďan (TV film)

TV seriály

1970 Fantom operety (TV seriál)
Konec Fantoma (E05)
Fantom v nebezpečí (E04)
Fantom dělá zmatky (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace