foto

Anna Geller

  • nar. 24.11.1975 (45 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ivanovy
2015 Bělaja bělaja noč
Norveg
2013 Rol
2010 Ključ Salamandry
Tri bogatyrja i Šamachanskaja carica
2001 Mechaničeskaja sjuita
Pěrvoje maja

TV seriály

2019 Rusalki (TV seriál)
2015 Malyšariki (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Labirint (S02E03)
2014 Inyje (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Nachimčik (S08E19)
2013 Major policii (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Něvesty (S02E08)
2012 Gruz (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Čeljusti (S01E22)
Robinzon (TV seriál)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Setěvoj marketing (S08E02)
2006 Labirinty razuma (TV seriál)
Ejnštějn (E13)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
2005 Favorit (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
Episode 9 (S07E09)
Episode 8 (S07E08)
další epizody (4)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mentovskij romans (S07E25)
2004 Na viraže (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Černyj korol (S06E21)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Ljubov imperatora (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Reklamnaja pauza. Časť 2 (S03E04)
Reklamnaja pauza. Časť 1 (S03E03)
2000 Vovočka (TV seriál)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Nobelevskij laureat (S02E08)
Smertnik (S02E03)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Tri dňa do efira (S01E09)
Strasti po Filonovu (S01E05)
Machaon (S01E03)
1998 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Skripka Stradivari (S01E04)
Peťa i Vol (S01E02)
Svet istiny (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky