foto

Viktor Melichov

  • nar. 19.8.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vsjo i srazu
2010 Iskuplenije (TV film)
1994 Russkaja simfonija
1993 Nikotin
1991 Mladá Kateřina Veliká (TV film)
Pjuščije krov
1990 Bakenbardy

TV seriály

2016 Prizrak ujezdnogo těatra (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Oščupju v polděň. Časť 2 (E06)
Oščupju v polděň. Časť 1 (E05)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Vysokije stavki (TV seriál)
Soglasen na ljubuju rabotu (S01E01)
2014 Takaja rabota (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Urok chimii (S02E05)
Princip Chabarova (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Pobeg (S02E22)
Šaman (TV seriál)
Krovnyje uzy (S02E01)
2012 Kulinar (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mjortvaja voda (S07E14)
2011 PPS (TV seriál)
U vsech na glazach (S01E21)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Česť mundira (S06E03)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Vojna (S03E27)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ošibočka... (S10E07)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Epidemija (S01E19)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Něputěvaja (S02E15)
2005 Brežněv (TV seriál)
Sčastlivyj (TV seriál)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
Legenda o Tampuke (TV seriál)
Na viraže (TV seriál)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lučšij drug čeloveka (S06E19)
2003 Čužoje lico (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
2002 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky