foto

Sam Chew Jr.

  • nar. 20.8.1942 (76 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Hyacinth
1992 Majority Rule (TV film)
1991 Oscar
1989 Detailní záběr (TV film)
Věci, o kterých se nemluví
1988 Návrat do rodného města
To Heal a Nation (TV film)
1987 Bordeláři
Time Out for Dad (TV film)
1983 Deset minut do půlnoci
Scarab
1982 Time Walker
Voyager from the Unknown
1980 Brave New World (TV film)
Serial
1979 Pomsta
1978 Bastard, The (TV film)
P.Ě.S.T.
1977 Tail Gunner Joe (TV film)
Tajná akta FBI
Young Joe, the Forgotten Kennedy (TV film)
1976 Bitva o Midway
Chřestýši útočí
1974 Zemětřesení
1973 40 Carats
Catch-22 (TV film)
This Is a Hijack
1972 Dobytí Planety opic
1971 Útěk z Planety opic
Švindl
1969 Changes
1968 The Sweet Ride

TV seriály

1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1989 Nutt House, The (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace