foto

Zofia Perczynska

  • nar. 1.1.1928 (89 let)
    Piotrków Trybunalski, Lódzkie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Poslední rodina
2012 Den žen
2008 Jeszcze nie wieczór
Obcy VI (TV film)
1983 Léta dvacátá, léta třicátá
1971 Prsten kněžny Anny
1970 Nowy
1967 Prašť jako uhoď
1955 Ireno, domů!
Rzodkiewki
1954 Pod frygickou hvězdou
1947 Jasne lany

TV seriály

2006 Ranczo (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1988 W labiryncie (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
1978 Loutka (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace