foto

Alexej Osipov

  • nar. 18.2.1975
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 13.2.2013 (37 let)
    Lomonosov, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Maša i Medveď (TV film)
2011 Kommunalka (TV film)
2008 Vsjo mogut koroli
2007 Leningrad
2003 Russkij specnaz
2001 The Arena

TV seriály

2012 Kremeň (TV seriál)
2010 Vsegda govori "vsegda" 6 (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Vysšij pilotaž (S04E24)
2009 Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Metka zverja (S02E04)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Černyj dajver (S03E16)
Zanimatelnaja geologija (S03E15)
Mirskije chlopoty (S03E14)
další epizody (9)
2008 Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
2007 Jantarnyj baron (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2006 Stalin.Live (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
2003 Anastázie (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Isčeznovenije (S03E03)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 2 (S04E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky