foto

Michael Rumpf

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 Neviditelné zlo
2004 Big Reef (TV film)
2003 Božská Lily (TV film)
2002 Minuty strachu (TV film)

TV seriály

2007 Námořní hlídka (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
2001 Cybergirl (TV seriál)
1999 Thunderstone (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Flynn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace