foto

Michael Rumpf

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 Neviditelné zlo
2004 Big Reef (TV film)
2003 Božská Lily (TV film)
2002 Minuty strachu (TV film)

TV seriály

2018 The Bureau of Magical Things (TV seriál)
2011 Námořní hlídka (TV seriál)
Crimes of Passion (S05E03)
Eye for an Eye (S05E02)
The Third Man (S05E01)
2010 Námořní hlídka (TV seriál)
Ransom (S04E04)
The Right Stuff (S04E03)
Crocodile Tears (S04E02)
další epizody (4)
2009 Námořní hlídka (TV seriál)
Red Reef (S03E13)
Black Gold (S03E12)
Secret Cargo (S03E11)
další epizody (13)
2008 Námořní hlídka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (S02E13)
Friends Close, Enemies Closer (S02E12)
A Brilliant Career (S02E11)
další epizody (7)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Cometh the Hour (S01E13)
Deep Water (S01E12)
Chinese Whispers (S01E11)
další epizody (8)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
2001 Cybergirl (TV seriál)
1999 Thunderstone (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Flynn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace